Kort om Eegholm

Eegholm er grundlagt i 1924, og har med sine dybe, sønderjyske rødder skabt sig en solid position som udbyder af elektromekaniske handelsvarer og industritekniske eltavle løsninger til den danske industri.

Vores kompetente og dygtige medarbejdere arbejder i pagt med tidens udvikling, hvilket er en af årsagerne til, at vi efter mere end 90 år stadig står som en stabil, moderne og livskraftig virksomhed.

Kundetilpassede løsninger er kernen i vores forretning, og vi gør os umage med at gøre de ting, vi siger, vi gør. Derfor er troværdig og ansvarlig adfærd centrale værdier, som vi ikke går på kompromis med.

Fakta omkring Eegholm

Vores rødder er et stærkt fundament for hele vores identitet. Siden grundlæggelsen i 1924 har vi haft et kompromisløst fokus på udvikling. Vi har taget det bedste med os fra alle årene, og vi er i dag en moderne og livskraftig virksomhed med en solid erfaring og stærke faglige kompetencer.

blev Eegholm grundlagt

ansatte

produktionssteder

Synergier på tværs – vores styrke

Den særlige bredde i vores forretningsområder, stærke mærkevarer og samarbejde på tværs af kompetencer i vores hus, gør os i stand til at skabe de bedste individuelle kundeløsninger. Et fornemt mål for Eegholm er at styrke denne position. Med konstant kundefokus, vil vi være en foretrukken samarbejdspartner når det gælder individuelt kundetilpassede løsninger.

Vi står klar til at hjælpe dig...

Står du mangler sparring til et projekt, har du en udfordring med en nuværende eller en ny applikation eller vil du “blot” bestille varer, så finder du her en liste over kontaktpersoner, som står klar til at hjælpe dig.

Poul-Henning Nielsen

Poul-Henning Nielsen

Kundeansvarlig

Mobil: +45 4035 8654
Mail: phn@eegholm.dk

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Salg og teknisk support

Mobil: +45 4314 1805
Mail: kja@eegholm.dk